"За каждый даже треснутый от обстрелов кирпичик, седой волос и испуганного ребенка": Український священик розповів, що мають зробити росіяни заради пробачення

Олександр Дедюхін передрік, що Росія поверне Україні і Донбас, і Крим, але після цього їм доведеться ще прибрати за собою.

Росіяни мають за усе заплатити та усе полагодити. Фото: ЕРА.

Український священик Олександр Дедюхін назвав три обов'язкові пункти, при виконанні яких українці, можливо, зможуть помиритися з росіянами. Відповідний запис з'явився на сторінці Дедюхіна в Facebook, передають Патріоти України.

Дедюхін передрік, що Росія поверне Україні і Донбас, і Крим, але після цього їм доведеться ще прибрати за собою. "Они вернут нам и Донбасс, и Крым. Но там останутся ещё кучи мусора, как всегда он остаётся после гомо советикус. И те, кто будет кричать: "Да я всегда был против войны! Крымваш!!! Я хороший! Мир-дружба-жвачка!" - эти люди пусть делом доказывают свою хорошесть. Пусть едут заметать - убирать - вымывать - разминировать загаженное их соплеменниками. А мы их завтраком за это накормим, может, даже жвачку дадим", - написав Дедюхін.

Крім того, він переконаний, що РФ зобов'язана заплатити контрибуцію за всі руйнування, принесені війною, а також виплатити компенсацію сім'ям убитих і поранених. І тільки після цього можна буде говорити про примирення. "И контрибуции. За все. За каждый треснутый от обстрелов кирпичик, за каждую сорванную вишенку, за каждую украденную шариковую ручку, за каждую оставленную детскую игрушку, за каждую не заработанную человеком копейку, ибо он должен был бежать, спасая свою жизнь.

Про жизнь и здоровье. Их нельзя деньгами измерить, но материальные компенсации надо брать. За каждого убитого, за каждого раненого, за каждый седой волос, за каждую каплю крови, за каждую слезу, за каждого испуганного ребёнка, за каждую не случившуюся жизнь, за каждую поломанную судьбу", - написав він.

"Вот когда все вышеизложенные пункты будут выполнены, тогда, вероятно, можно будет начинать говорить о примирении. Через два-три поколения, а лучше позже", - закінчив свій пост священик. Пост отримав близько 500 лайків і 45 публікацій. Коментатори підтримали точку зору автора і запропонували ще більш радикальні заходи.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...