"За кримінальними поняттями, яких дотримується Путін, Трамп кинув своїх "помічників", - російський соціолог

"ФСБшний адвокат" підставив Трампа, тому що президент РФ Володимир Путін вважає, що той не відпрацював російських вкладень.

Путін помститься Трампу? Ілюстрація: ВВС.

Заява російського адвоката Наталії Весельницької, що син президента США Дональда Трампа говорив їй про можливість скасування "акту Магнітського" в разі перемоги батька на виборах, – це "чорна мітка Кремля", уважає російський політолог і соціолог Ігор Ейдман. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Кремль починає здавати Трампа?.. Тепер синку буде складно відмазатися від звинувачення в тому, що він фактично обіцяв лобіювати інтереси російських злочинців", – зазначив політолог.

Він додав, що "ФСБшний адвокат" підставив Трампа, тому що президент РФ Володимир Путін вважає, що той не відпрацював російських вкладень. "За кримінальними поняттями, яких дотримується Путін, Трамп не відпрацював укладеного, "не відповів за базар", кинув своїх російських помічників-партнерів. Виправдання Трампа, що зробив він це не по своїй волі, а під тиском "вовків ганебних" із Конгресу, не приймають. Заява Весельницької – це чорна мітка Трампу від Кремля", – підкреслив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...