За лаштунками: Чим вражатиме ювілейний "Оскар" глядачів

Організатори показали головну сцену церемонії.

Сцена "Оскара". Фото: gazeta.ua

Цьогоріч відбудеться 90-та церемонія вручення премії Американської кіноакадемії Оскар, повідомляють Патріоти України.

Особливу увагу привертає головна сцена театру Долбі в Лос-Анжелесі, на яку будуть підніматися володарі кінопремії. Оформляв сцену, вже шостий рік поспіль, відомий сценічний дизайнер Дерек Маклейн, володар премій Tony and Emmy. Минулорічну сцену дизайнер оформив в стилі ар-деко, а в цей раз - приділив увагу абстракціонізму.

"Вона виглядає як мінерал або своєрідна скульптура з подрібненого скла", - говорить він. Натхненний світлом і його відбитками, дизайнер вирішив створити арку з використанням 45 мільйонів кристалів Swarovski перед кулісою, щоб створити приголомшливий фон.

Значну частину сцени займає гігантський світлодіодний екран, на якому будуть представлені цифрові проекції, натхненні ескізами Маклейна. Глядачі біля телеекранів побачать проекції тривимірної якості і більш реалістичного вигляду.

Крім того, Маклейн додав дзеркала, кришталеві люстри і інші деталі.

Церемонія вручення премії «Оскар» обіцяє бути вражаючою.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ймовірність і повернення Криму, і кордонів 1991 не нульова, але, як кажуть про деякі ймовірності, близька до нуля, - Ян Валетов

середа, 24 квітень 2024, 0:30

"Позбавлення від будь-яких ілюзій - запорука нормального майбутнього для країни та психічного здоров'я її громадян. Тому стратегія завищених очікувань, як на мене, надзвичайно шкодить суспільству і ще не раз позначиться в майбутньому", - пише українськ...

"Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - Сергій Фурса

середа, 24 квітень 2024, 0:15

"І трошки про репресії на мінімалках проти тих, хто за кордоном. Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує: