"За относительно небольшую сумму суд может остановить любой бизнес в Украине", - Казанський

Українці через власних "слуг народу", за яких вони проголосували, втрачали та продовжують втрачати надію на краще життя.
Борислав Розенблат. Фото: Лівий берег.

"Не будем забывать о нашем дорогом Розенблате. Хотя тут больше не о нем, а об инвестиционном климате в нашей стране. Сколько стоит через суд лишить твоего конкурента лицензии на геологоразведку? Всего 25 тысяч долларов. И пусть дальше бьется, как хочет", - написав журналіст Денис Казанський на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України, та продовжив:

"Суд в Украине за относительно небольшую сумму может остановить любой бизнес. А поможет в этом не какой-то там бандит с большой дороги, или секретный агент Кремля, а народный депутат из Житомирской области от правящей партии. Которого выбрали в парламент избиратели этой же области на мажоритарном округе. Сколько инвестиций уже потеряла и еще потеряет Украина из-за таких розенблатов?".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...