"Задавити і змусити замовкнути активних кримчан ніяк не виходить": Прихильники Кремля насправді є його ворогами

Незадоволених кримчан, які відкрито критикують владу Росії, дедалі більшає. Кремль втрачає контроль.

Крим. Джерело: http://uainfo.org

"Я не русофобка і не русофілка, я намагаюся дивитися на речі об'єктивно", — пише Зарема Сеітаблабаєва, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"А об'єктивність така, що незадоволених владою дуже і дуже багато. Щоби переконатися в цьому, досить заглянути в кримський сегмент соцмереж. Тут невдоволення кримською владою, а тепер уже і російською, наростає з кожним днем. Якщо раніше кримчани ще вірили, що російська влада не в курсі свавілля кримської влади, то тепер ці ілюзії тануть, як зимовий сніг на початку весни.

Три роки при владі в Криму "команда переможців", вона ж в народі "команда руйнівників", "команда розкрадачів" і "команда попілітей". Три роки ця "команда" робить усе для руйнування у кримчан віри в справедливість: розкрадання бюджетних коштів, правове свавілля, віджимання бізнесу, забудова унікальних кримських парків і т. д. і т. п.

Конструктивно реагувати на критику "команда переможців" не вміє. Стиль управління Сергія Аксьонова — розчавити і знищити. Він не раз уже називав себе — в стилі Кадирова — солдатом президента Путіна і, мабуть, йому дуже імпонує жорсткий і безкомпромісний стиль управління. А тому всіх політичних опонентів він готовий придушувати і гнобити без жалю.

На кримському держтелеканалі регулярно виходять ролики, зняті за державні гроші, що порочать честь і гідність тих, хто зважився покритикувати "команду переможців". У цих роликах дістається всім: від таких громадських діячів, як Катерина Горелкіна, до таких політиків, як Леонід Грач, вчених, як Володимир Казарін і бізнесменів, як Олег Зубков. Всевидюче око головного кримського ідеолога Дмитра Полонського не дрімає. Він, як і його шеф, не сприймає примирення і компромісів. Розтоптати в бруд опонентів з використанням адмінресурсу і бюджетних ЗМІ — це його стиль. Тим самим штучно створюються образи ворогів Росії. Але, хто у виграші, що у Росії все більше ворогів?

А ці "вороги" — теж не подарунки, кожен із них — лідер думки, за кожним стоять ряди прихильників. Виходить, що і їхні прихильники — вороги? Тоді репресії йдуть і на них.

Ось тільки чомусь задавити і змусити замовкнути активних кримчан ніяк не виходить. Навпаки, все більше незадоволених, все більше тих, хто вже не на кухні, а на роботі і в громадських місцях критикує, а часом просто кляне владу на чому світ стоїть.

Такий стиль управління кримсько-російської влади в умовах зростання бідності населення може дати зворотний результат. А результат цей може проявитися вже досить скоро — через рік на виборах президента Росії. Якщо нинішні тенденції збережуться, то на виборах Кремль можуть очікувати неприємні сюрпризи."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....