Загострення на фронті "випадково" почалося після розмови Путіна і Трампа, - Олег Пономар

Популярний блогер пише, що після телефонних переговорів мід президентами США і РФ Путін вирішив показати, як він може "впливати" на бойовиків і запропонував торг.

Олег Пономар. Фото: focus.ua.

Доброго ранку, друзі. Вівторок. Що важливого? Так пише на своїй сторінці в Фейсбук Олег Пономар, повідомляють Патріоти України, і цитують далі:

" - На фронте обострение. "Случайно" началось после разговора Путина с Трампом. Путин решил зайти с "шестерки" и предложить торг. Ведь он может на них "повлиять".

- Важно:
Дания с 1 февраля начнет реализацию "Антикоррупционной инициативы ЕС в Украине".

- Тоже важно: В марте этого года в Международном суде ООН в Гааге начнутся слушания по иску Украины против России. Это иск о нарушении Россией Конвенции по противодействию финансированию терроризма.

- Итоги визита нашего Президента в Германию:
Поддержка Меркель Украины будет продолжаться.

Такие новости на сейчас. Дякую всім за підтримку. Майте всі гарний день та смачну каву на сніданок".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...