Заява Луценка, як діагноз для влади - політолог

Окрім очікування допомоги від МВФ українська влада не може запропонувати більше нічого хворій українській економіці.

Юрій Луценко. Ілюстрація:112.ua

Україна сьогодні сидить на кисневій подушці МВФ і це повністю визначає дії влади. Про це в Facebook пише український політолог Юрій Романенко, повідомляють Патріоти України.

"Заявление Луценко о том, что отправка Яценюка в отставку приведет к потере кредита МВФ, за которой последует коллапс экономики, за которым последует социальный взрыв, за которым последует хаос — это все, что нам нужно знать о реальных успехах правительства и власти в целом за почти два года", — відзначив він.

"Ведь Луценко признает, что спустя год и девять месяцев весь горизонт планирования власти полностью опирается на кредиты МВФ", — пише експерт.

На думку Романенка, це означає, що "внутренние ресурсы так и не перезапущены, это означает, что коррупционные 15-20 миллиардов долларов по-прежнему высасываются из экономики, а потому для покрытия дыр нужен МВФ, а это означает, что реформ по прежнему нет".

Внаслідок цього, зазначає політолог, Яресько протягує консервативну податкову реформу, яка спрямована на латання фасаду і закриття дірок у бюджеті, але не створення моделі, яка звільняє економіку від пут регулювання.

"Украина сегодня сидит на кислородной подушке МВФ и никаких других альтернатив нет ни в голове Луценко, ни у Яценюка, ни у Порошенко", — заявив Юрій Романенко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...