"Заявление ОПЕК о сокращении добычи нефти - это блеф", - Пономар

Експерт підкреслює, що скорочення видобутку нафти буде стосуватися не всіх 14 країн-учасників організації.

У ОПЕК блефують. Фото: Neftegaz.RU.

"Про якобы сделку ОПЕК. Снова блеф", - пише політолог Олег Пономар на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України та пропонують вам ознайомитися із міркуваннями експерта з цього приводу.

1. Кроме Индонезии, сокращение добычи не будет касаться Ливии, Нигерии и Алжира.
2. Сокращение якобы стартует с 1 Января, а до этого в Декабре будет еще одна встреча ОПЕК и не-ОПЕК.
А не-ОПЕК знаете, как на это реагирует? Очень с большой радостью. Американские сланцевики сейчас начнут стремительно размораживать скважины и наращивать добычу.

И есть инфа хорошая по Канаде. Правительство одобрило строительство двух новых мощнейших нефтепроводов, что позволит Канаде нарастить добычу нефти в Альберте на 1 млн (! ) бочек в день (сейчас Канада добывает 1.3 млн бочек) То есть, почти в два раза. Один нефтепровод из Альберты будет стоить 6.8 млрд долл и будет вести к Ванкуверу, откуда нефть пойдет в Азию. И второй будет стоить 4.8 млрд и будет вести в Висконсин.

Вы спросите - а зачем тогда собирался ОПЕК, если никто не собирается реально сокращать добычу? ОК. Для того, чтобы на новостях от шоу приподнять немного цену. Но она почему-то не сильно приподнимается. Что-то знает.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Військовий експерт Мусієнко закликав не розносити "зраду" щодо відходу ЗСУ від Очеретиного

неділя, 28 квітень 2024, 20:43

Збройні Сили України доволі вдало та успішно тримають оборону на Сході, попри те, що ворог переважає за чисельністю, кількості артилерії та авіації. російські війська ведуть наступ на Донецькому напрямку із 10 жовтня 2023 року, відколи розпочали масова...

Українські військові вибили окупантів і повернули позиції південніше Іванівського - офіцер ЗСУ

неділя, 28 квітень 2024, 20:15

Українським військовим вдалося повернути позиції південніше населеного пункту Іванівське на Донеччині. Проте окупаційна армія РФ не припиняє штурми у спробах захопити Часів Яр. Про це в ефірі "Апостроф TV" розповів заступник командира батальйону 92-ї О...