Захарченко - кремлівська маріонетка. Навіть гітлерівці цього не робили, - історик назвав "прокол" ватажка терористів (відео)

У світовій історії дуже мало випадків, коли агресор, готуючись до нападу на країну, свідомо намагався максимально відштовхнути від себе її жителів.

Ватажок терористів Захарченко. Фото:24 КаналЗаява ватажка "ДНР" Олександра Захарченка про створення "Малоросії" ще більше відштовхує українців від "русского мира". Навіть гітлерівська Німеччина в 1941 році намагалася домогтися лояльності жителів радянської України, протиставляючи себе комуністичному режиму. Таку думку в ефірі Обозреватель. LIVE висловив історик, блогер Юрій Гудименко, передають Патріоти України.

За його словами, у світовій історії дуже мало випадків, коли агресор, готуючись до нападу на країну, свідомо намагався максимально відштовхнути від себе її жителів. Блогер підкреслив, що Захарченко є маріонеткою Кремля, а не самостійною фігурою.

"Це фарс. Завжди було як? Треба вести пропаганду, готувати майбутніх колаборантів ... Щоб була максимальна кількість лояльних людей на територіях, які планується завоювати ... Щоб було менше партизан і битого скла в хлібі", - пояснив історик.

У приклад Гудименко навів 1941 рік, коли війська гітлерівської Німеччини зайшли на територію України, що входила до складу СРСР. Він нагадав, що спочатку німецькі загарбники протиставляли себе більшовикам.

"Це стандартна поведінка агресора, тому що ти розумієш - все одно буде опір і ти хочеш, щоб якомога менша кількість людей в ньому брала участь", - сказав він.

"Були винятки, коли німці говорили - це унтерменші, нелюди і ми будемо з ними воювати на знищення. Це рідкісні випадки. Тому що нація, якій адресовано таку заяву, буде чинити опір і боротися за виживання", - додав експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сколько нужно ракет ATACMS, чтобы раздолбать российскую ПВО в Крыму - Злий Одесит

середа, 24 квітень 2024, 0:55

В ночь на 17 апреля в районе Джанкоя был нанесен удар по российскому аэродрому, где помимо авиации размещался дивизион ПВО, состоящий из комплексов ЗРС С-400. Результатом удара стало уничтожение четырех пусковых ЗРС С-400; не менее трех РЛС, а именно 9...

Ймовірність і повернення Криму, і кордонів 1991 не нульова, але, як кажуть про деякі ймовірності, близька до нуля, - Ян Валетов

середа, 24 квітень 2024, 0:30

"Позбавлення від будь-яких ілюзій - запорука нормального майбутнього для країни та психічного здоров'я її громадян. Тому стратегія завищених очікувань, як на мене, надзвичайно шкодить суспільству і ще не раз позначиться в майбутньому", - пише українськ...