Захотіли в "гейропу"? В ОРДЛО різко зросла кількість бажаючих оформити українські паспорти

Організація "турів" для оформлення українського біометричного паспорта вже фіксується за маршрутами в Маріуполь, Волноваху, Бахмут, Костянтинівку, Сєвєродонецьк та Лисичанськ, Краматорськ і Покровськ, наголосив нардеп.

Ілюстрація:http://m--p.com/В "Л/ДНР" різко зросла кількість бажаючих оформити біометричні паспорти громадян України. Про це пише у Facebook координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, передають Патріоти України.

"Відповідно, різко зросла кількість "фірм і організацій", які організовують поїздки на неоккуповану територію Донбасу тепер не тільки за покупками і за зняттям коштів в банкоматах, але і для отримання паспортів.

Тепер реклама так званих "шоп-турів" за українськими продуктами і ліками супроводжується інформацією про можливість оформити український біометричний паспорт (нового зразка).

"Організація таких "турів" вже фіксується за маршрутами в Маріуполь, Волноваху, Бахмут, Костянтинівку, Сєвєродонецьк та Лисичанськ, також відзначені рейси в Краматорськ і Покровськ", - йдеться у повідомленні

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 23 квітня: Вранці потрібно виглянути у вікно і запам'ятати, кого першим побачили на вулиці

вівторок, 23 квітень 2024, 7:05

Християни східного обряду відзначають церковне свято 23 квітня на честь мученика Терентія, який відмовився принести жертву язичницьким богам навіть під загрозою тортур. Цей день зазвичай приносить тепло і ясну погоду. За повір'ями, сонце в цю дату вип...

Бійці ССО показали, як HIMARS знищив російську САУ "Гіацинт" (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 6:15

Росіяни встигли зробити лиш кілька пострілів з цієї гармати, перед тим, як українці ліквідували ворожу САУ. Українські захисники виявили ворожу гармату Гіацинт на окупованій частині півдня країни та завдали по ній удару з комплексу HIMARS. Про це повід...