Залізли на шию і звісили ноги: кримчанам з Москви порадили жити власним коштом

Росіяни все більше обурюються зростанням тягаря, який ліг на їхні плечі та спустошує їхні гаманці після анексії українського півострова.

Кримчанам у Росії порадили жити власним коштом. Ілюстрація:vkurse.ua

Жителям Криму пора розраховувати на власне фінансування і перестати "харчуватися" за рахунок Росії. Про це у своєму блозі на Эхо Москвы написав публіцист Олексій Мельников, повідомляють Патріоти України.

Таким чином він прокоментував дані опитування, згідно з яким кримчани виступили проти контракту на постачання електроенергії з України на умовах Києва.

"Не знаю, хто з "кримчан" і за що виступає - вірити зомбологам і російському начальству, яке їх утримує, не варто. Ось, між іншим, цінне повідомлення блогера-кримнашиста Дмитро Ковальчука з Севастополя, що намалював шокуючу картину розвалу і підбившого підсумок діяльності російського начальства в місті Севастополі: "IT-бізнес остаточно помер. Залишки приладобудування ледве дихають. Ціни московські, зарплати мізерні ... " - пише Мельников.

За його словами, слід було б зробити все можливе, щоб заощадити ресурси на Криму - використовувати їх у нашій відсталій, слабкій Росії.

"Але є й інша сторона справи. Хотілося б зрозуміти - якщо хтось із "кримчан" не бажає отримувати електрику з України, то за які гроші вам повинні побудувати нові електричні потужності? За гроші росіян? Не за ваші? Чому це так? Що ви самі готові заплатити за те, щоб вам провели електрику?" - зазначив він.

Він також заявив, що кримчан утримують за рахунок громадян Росії.

"Ви навіщо в Росію прийшли - щоб сісти на шию громадянам країни, які тепер повинні вас утримувати? Чому ви за два роки не навчилися разом зі своєю владою збирати податки, жити за коштами, обмеживши свої походи в російський бюджет? Коли якщо і не припиниться це зовсім, то хоча б скоротиться це утриманство?", - пише Олексій Мельников

За його словами, Путін забирає гроші у російських пенсіонерів, власників автомобілів, скорочуючи число зайнятих в держсекторі, і відправляє їх гроші на утримання Криму.

"Припустимо, можу зрозуміти "кримчан", які згодні, щоб їх утримували, будували їм електричні лінії за чужий рахунок (хто ж відмовиться?), Але не можу зрозуміти наших громадян - вам-то, навіщо потрібно, щоб у вас забирали гроші, абсолютно не питаючи вашої думки, і віддавали іншим? У чому тут ваш інтерес?" - пише Мельников.

Він зазначив, що кримчанам пора жити на свої гроші.

"І якщо "кримчани" беруть якісь рішення, за щось там "висловлюються", "голосують", то нехай розуміють - платити за свій вибір їм доведеться самим. Чим далі - тим більше", - зазначив Мельников.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зіграв із легендами футболу: Макрон майстерно забив пенальті (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 12:14

Президент Франції Еммануель Макрон взяв участь у благодійному футбольному матчі. Про це повідомляє France 24, передають Патріоти України. Разом з Макроном в поєдинку зіграли такі зірки футболу як Дідьє Дрогба, Дідьє Дешам, Лоран Блан, Еден Азар, Крісті...

"Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів": Кирило Сазонов - про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 11:59

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр, передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використовував фосфор. Росіяни зносять і випалюють Часів ...