Залізний меч-2016: "Учениям НАТО есть начало, учениям НАТО нет конца!" - Злий одесит про військові навчання у Литві

Зараз навчаннями НАТО в Європі нікого не здивуєш, одні змінюються іншими, перетворюючись на нескінченний процес, який складається у взаємодії багатонаціонального контингенту до можливого ідеалу.

Фото:http://zloy-odessit.livejournal.com/

"В Литве 20 ноября были торжественно открыты учения НАТО "Iron Sword 2016" ("Железный Меч - 2016"). О них я вкратце писал недавно." Про це пише у своєму Livejournal zloy_odessit, інформують Патріоти України, продовжуючи:

Ну, там где описывал, как немецкая бронетехника впервые со времен Второй Мировой войны вновь месит восточно-европейское болото своими гусеницами. И, как бы сейчас, эти учения в самом разгаре и немецкая техника не только месит болото, но и отлично отрабатывает цели.

В общем, сейчас учениями НАТО в Европе никого не удивишь, одни сменяются другими, превращаясь в бесконечный процесс, слаживающий взаимодействие многонационального контингента до возможного идеала.

Но подмечаются моменты, которые, вроде бы не значительные, а если рассмотреть в более глобальном и даже историческом масштабе, то играющие определённую роль, относительно того, что было вчера, что есть сегодня и чего следует ожидать от завтра.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Демілітаризувала" власна ППО: Біля Севастополя впав російський військовий літак (фото, відео)

четвер, 28 березень 2024, 23:23

Біля окупованого Севастополя впав російський літак, за даними окупантів, це міг бути Су-35. Про це повідомили місцеві пабліки, які зафіксували падіння палаючого літака і пілота, який катапультувався, передають Патріоти України. "Російське ППО як крок д...

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 23:01

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...