Залишилось забальзамувати Путіна: У мережі висміяли нову пропагандистську акцію в Росії (фото)

Акція має назву "Дістань свій червоний галстук" і присвячена 96-річчю виникнення всесоюзної піонерської організації в СРСР.

У Росії згадали про піонерський рух. Фото:Twitter

Росію висміяли за нову пропагандистську акцію "Дістань свій червоний галстук!", яка пройшла по всій країні 19 травня. Про це написав у Twitter політтехнолог Тарас Березовець, передають Патріоти України.

"Росія. Рік 2018 й. А таке враження, як максимум 1978 й. По всій Росії акція "Дістань свій червоний галстук!". Дивіться на ваших екранах, як 60-річні Валі Котики і Володі Дубініни несуть гвоздики в мавзолей. До речі, Путіна можна теж забальзамувати і помістити по сусідству", - написав він.

"Як чудово в Ізраїлі", - написав один з читачів в коментарях до твіту Березовця. "Так як макулатури і металу в смітниках мало, будуть пляшки збирати біля магазинів?" - вказав інший користувач.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...