Запуск Керченського мосту відкладається: У країні окупантів назвали причини

Всупереч планам, Кримський міст не буде введений в експлуатацію в кінці поточного року.

Керченський міст ніколи не добудують? Фото: соцмережі.

Ситуація в анексованому Криму погіршуватиметься в силу об'єктивних причин. Таку думку в інтерв'ю "Обозревателю" висловив російський журналіст Ігор Яковенко, передають Патріоти України.

"Щодо Криму, то, безумовно, ситуація там буде погіршуватися. Ніяких ресурсів для того щоб відновити повноцінне постачання Криму і забезпечення економічного і соціального розвитку цієї території у Росії сьогодні немає", - переконаний він.

У цьому контексті журналіст спрогнозував, що, всупереч планам, Кримський міст не буде введений в експлуатацію в кінці поточного року. "Я думаю, що цього не станеться з кількох причин. Одна з них досить ірраціональна. Коли підряд на будівництво такої досить великої споруди отримує людина, головне достоїнство якої полягає в тому, що вона колись боролася з Володимиром Путіним в рамках одного і того ж спортивного клубу (генеральний підрядник - компанія "Стройгазмонтаж", засновник Аркадій Ротенберг. - Ред.), то малоймовірно, що результати будуть позитивними", - зауважив Яковенко.
"Крім того, ясно, що цей підряд був в основному для того, щоб вкрасти. Вже проведене порівняння з вартістю подібних споруд, наприклад, зі знаменитим морським мостом в Китаї, який обійшовся в кілька разів дешевше Кримського, незважаючи на те, що був набагато довший", - додав він.
"Плюс - керує півостровом людина, яку всі знають під творчим псевдонімом "Гоблін". Зрозуміло, що його "керівництво" теж відповідне", - зауважив Яковенко.
Таким чином, "доля Криму буде сумною", - попередив він. "Але населення Криму - це люди досить живучі, земля зберігає історію багатьох завоювань, в тому числі російських, тому люди звикли жити в окупації. Була фашистська окупація, була радянська окупація, зараз така собі гоблінська окупація. Переживуть, я в цьому впевнений", - обнадіяв журналіст.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...