Зараз Донбас нікому не потрібен, навіть Зімбабве відмовиться, - Олександр Невзоров

Російський журналіст вважає, що якби хто-небудь дав президенту Росії Володимиру Путіну чарівну паличку, за допомогою якої можна було б повернути донбаську ситуацію назад, то він би нею скористався.

Олександр Невзоров. Фото: aif.ru.

Донбас довели до такого жахливого стану, що навіть якщо його будуть пропонувати якійсь країні в подарунок, вона відмовиться. Про це в своєму блозі для "Обозревателя" написав російський публіцист Олександр Невзоров, передають Патріоти України.

"Важко знайти людину, яка б мріяла придбати купу брудного лахміття або ж набувача, який бажав би отримати автомобіль, що був у п'яти аваріях, з вкраденим двигуном і загидженим салоном. Донбас доведений до такого стану, коли він вже не є ні для кого ласим шматком, а є тільки дотаційним жахливим навантаженням, відновлювати який, практично на даний момент, немає сенсу. Якщо там ще будуть якісь компанії терористів, то вважайте, що цей регіон взагалі можна буде пропонувати в подарунок, скажімо, Зімбабве. І вона теж не візьме", - написав він.

Публіцист вважає, що якби хто-небудь дав президенту Росії Володимиру Путіну чарівну паличку, за допомогою якої можна було б повернути донбаську ситуацію назад, то він би нею скористався.

"Росія ганебно загрузла в цій історії. Ця історія безславна, брудна і руйнівна для іміджу самого Путіна. І це руйнування вже почалося. Зрозумійте, не можна створювати місто сонця руками кримінальників. Не можна творити якусь високу світлу ідею, нехай навіть божевільну, нехай навіть національну, - її не можна творити руками виродків. А інших кадрів немає. І те, що вийшло - вийшло жахливим і нікому не потрібним", - додав Невзоров.

За його словами, ситуація на Донбасі складеться ще гірше, ніж в Придністров'ї.

"Придністров'я - дуже радянський регіон, в якому ця радянськість довгий час була стрижнем. Але ми ж бачимо, як ця маленька, жалюгідна, бананова республіка, з пластмасовими жетонами на продовольство і з дикунськими законами, виявилася ніким невизнаною і нікому не потрібною", - підсумував публіцист.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...