Заробив за "республіку": У Мінську побили чоловіка у футболці з символікою "ДНР"

Інформацію про побиття розповсюдив проросійський блогер, який симпатизує сепаратистам, однак фотографії "постраждалого" представлено не було.

Ілюстрація:соцмережі

У Мінську побили чоловіка, який був одягнений у футболку з символікою так званої «ДНР«. Про це повідомляє російський «громадський діяч» Євген Константинов на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

"На нього напала група білоруських націоналістів і дуже сильно побила. Він був одягнений в майку ДНР. Струс, зламана орбіта ока, зламаний ніс, осколок мало не потрапив в мозок, можливо, знадобиться операція", - пише він.

Пізніше в коментарях пресі подробиці події розповів і сам учасник бійки Лановенко, який був одягнений у футболку з символікою так званої «ДНР».

«Їде машина, червоний Nissan. Мені звідти показують середній палець, я відповів тим же. З машини почулося: «Іди сюди». Ну, я і підійшов. Питаю жартома: «Ви що, бандерівці?» Вони кажуть, так. Слово за слово - почалася бійка. Отримую удар від одного в ліву вилицю. У мене удар поставлений, бити не можна. Застосовую прийом, перекидаю одного на землю. Тоді не втримав іншого, від якого отримав ногою в обличчя. Підійшов ще третій, який їм теж допоміг", - розповів Лановенко.

Крім того, Лановенко заявив, що нападників на нього в соціальній мережі вже ідентифікували. А в їх машині начебто висіли стрічки в кольорах прапора України, чорно-червона (прапор українських націоналістів) і біло-червоно-біла (колір офіційного прапора Білорусі в 1991-1995 роках, зараз використовується білоруськими націоналістами).

За інформацією журналістів, в Слідчому комітеті Білорусі не порушували кримінальну справу за фактом події. Також слід наголосити, що світлини начебто побитого Лановенка ні він сам, ні проросійський блогер, як доказ, не представили.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Загрожують три роки колонії: В РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...

Сили спецоперацій ЗСУ показали, як знищили окупантів разом із їхньою технікою на Донеччині (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:54

Сили спецоперацій ЗСУ знищили важку техніку та 11 військових противника на Донеччині, інформують Патріоти України. Як йдеться у повідомленні ССО у Telegram у вівторок, 23 квітня, оператори FPV-дронів тактичної групи Медоїд 3-го полку ССО показали резул...