Заступник міністра України назвав росіян "рабами" і "варварами"

На думку Володимира Омеляна, необхідно якомога швидше позбутися усього, що нагадує про окупацію нашої держави росіянами та більшовиками.

Володимир Омелян. Фото: ukrrailways.com.

Заступник міністра інфраструктури України Володимир Омелян, представляючи документ про перейменування ряду портів і залізниць країни, назвав росіян "варварами", "ординцями", "лузерами і рабами". Таку думку він висловив на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

На думку Омеляна, незалежно від того, яка влада в Москві, суть відносин між двома країнами не зміниться, оскільки від царів, генсеків і президентів протягом століть виходили тільки "напади, грабежі та вбивства".

"На кордоні України і Росії має бути чітко зрозуміло: на заході - цивілізація, на сході - варвари. Так, як це було завжди і буде ще дуже довго. Запорука цьому - реформи в Україні і безжальна ліквідація всього нав'язаного з метою привчити українців, що вони спільної крові з ординцями, такі ж лузери і раби, як московити.

Сподіваюся, що керівництво Укрзалізниці, морських портів, держпідприємств набереться сміливості і поставить крапку в згадках про окупацію України. Перейменує порти Іллічівськ і Южний з Октябрськом, регіональні залізниці (Південна, яка на півночі; Південно-Західна, яка в Центрі) і багато інших. Причому, навіть якщо не хочеш - мусиш!", - підкреслив Омелян.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...