"Заступниця Реви отримала зарплату 211 тис. гривень! Цікаво, за що?" - блогер

Що зробила для України і українського народу Ольга Крентовська? Де можна побачити результати її роботи?

Для себе Ольга Крентовська бідність точно подолала. Фото: скріншот з відео."Середня зарплата українських лікарів, людей, які рятують наші життя, становить 7 тисяч гривень на місяць. Середня зарплата українських вчителів, людей, які вчать наших дітей, становить 6 тисяч гривень на місяць", - , – пише Михайло Шнайдер на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"А це Ольга Крентовська. Вона не Лікар і не Учитель. Вона перший заступник міністра соціальної політики. А тепер УВАГА. За минулий місяць, Ольга Петрівна отримала 211 тисяч 400 гривень заробітної плати. У тому числі 61 тисячу 500 гривень премії і 103 тисячі 400 гривень матеріальної допомоги. Це справжня Фантастика. І в зв’язку з цим, у мене виникає кілька питань.

Що зробила для України і українського народу Ольга Крентовська? Де можна побачити результати її роботи? І за що саме, вона отримує таку величезну зарплату і премію? Багато питань. На які хотілося б почути відповіді. Хоча я дуже сумніваюся, що Ольга Петрівна зможе їх дати".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"У нинішньої молоді не країна головна цінність": Російський депутат видав чергову маячню про "правильний світогляд"

вівторок, 23 квітень 2024, 21:53

"А якщо завтра велика війна? А якщо завтра у похід? Хто воюватиме? В нас покоління 30 років виховувалося. У нас якась головна цінність? Життя – головна цінність!" А мене з дитинства виховували: у мене спочатку країна, потім мої рідні та близькі, потім ...

"Ой, мама, я домой хочу!": Росію накрив руйнівний ураган з градом (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 21:01

Після масштабних повеней до Росії прийшли урагани - негода розгулялася в Татарстані, є руйнування. Про це повідомляє низка інформ-ресурсів, передають Патріоти України. "Ураган у Татарстані, зараз він рухається на Казань. Влада закликає мешканців сидіти...