Засвітилася на сепаратистському шабаші: З'явилися скандальні подробиці про витівки російської шпигунки на Донбасі (відео)

Виступи Бутіної на проросійських мітингах на території України у 2014 році є непрямим підтвердженням виконання завдань спецслужб РФ.

Марія Бутіна. Фото:скрін відеоЗатримана в США за підозрою у шпигунстві росіянка Марія Бутіна в 2014 році закликала жителів окупованих Донецької і Луганської областей підтримати терористів. Про це написала на своїй сторінці в Facebook народний депутат від фракції "Блок Петра Порошенка" Ірина Фріз, зазначають Патріоти України.

"Марія Бутіна, яка була заарештована правоохоронними органами США за підозрою у впливі на внутрішню політику США напередодні зустрічі Президента США Трампа з Путіним, відзначилася під час проросійського сепаратистського шабашу у 2014 році в Україні. На цьому відео можна побачити, як вона підтримує дії Росії в Криму", - йдеться в повідомленні.

Вона зазначила, що у зв'язку з цим звертатиметься до Генеральної прокуратури України та Служби безпеки України щодо наявності ознак злочину та порушення кримінальної справи проти Бутіної.

"Її виступи в Україні у 2014 році є непрямим підтвердженням виконання завдань спецслужб РФ. Це допоможе контррозвідувальним органам США довести причетність Бутіної до виконання завдань Кремля на території Сполучених Штатів", - підсумувала нардеп.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...