Зчепилися дві спецслужби: В Луганську ГРУ і ФСБ не можуть домовитися, кому розслідувати "спробу перевороту" в "республіці"

А Плотницький тим часом "мобілізував" підконтрольних йому мерів і губернаторів "ЛНР".

Ілюстрація:crime-ua.com

На грунті "ліквідації наслідків спроб перевороту" в "ЛНР", у Луганську спостерігається протистояння між співробітниками ГРУ генштабу збройних сил Росії і ФСБ. Про це нардеп, координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

За даними військового експерта, підрозділ (близько 30 осіб) ГРУ, який прибув у місто, вступив у конфлікт з підрозділом ФСБ, раніше дислокованим в Луганську - представники обох російських спецслужб претендують на "монополію" в розслідуванні і встановленні причетних до "спроби перевороту", і вимагають від ватажків "ЛНР" передати всі наявні матеріали по "перевороту" саме їм.

Одночасно ватажок "ЛНР" Ігор Плотницкий "мобілізував" підконтрольних йому мерів і губернаторів "ЛНР" для "вираження солідарності перед обличчям небезпеки державного перевороту" - в місцевих адміністраціях масово підписують різного роду звернення на підтримку "народно обраної влади" в особі Плотницького, додав Тимчук.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...