З архіву ПУ. Голими в трусах рили ями на морозі: Казанський розповів, чим закінчився страйк шахтарів у "ЛНР" (фото)

Гірники вирішили, що справді живуть в "народній республіці", тому мають право заявити про свої ущемлені права.

Ілюстрація:ONLINE.UA

Днями співробітники шахти "Партизанська" в м. Антрацит (територія, підконтрольна "ЛНР") спробували організувати страйк й вимагати виплати боргів із зарплати. Шахтарі вирішили, що дійсно живуть в "народній республіці" і спробували заявити про свої права. Про це пише у своєму блозі журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

За його словами, спочатку з гірниками провели бесіду. Деталі цієї бесіди виклала в блозі дружина одного з гірників.

"Наші чоловіки зібралися й влаштували страйк на шахті, вимагаючи виплати зп за 3 місяці, в підсумку знову обіцянки! Минуло 3 дні, час близько 3:00 ночі, ми спимо, а прокидаємося від того, що хтось вибиває нам двері, малі кричать, я кричу, чоловік взагалі шокований!.. Забрали його в трусах при температурі -2, вивезли кілька осіб, які брали участь у страйку за місто, дали лопати й змусили рити ями, а поки вони копали ями, вони розповідали, що зроблять з їхніми дружинами і дітьми!

В результаті їх відпустили, вони в мороз йшли до міста пішки, навколо нікого,бо комендантська година! Чоловік прийшов весь у крові і з погаслим поглядом", - розповіла вона. А після цієї "задушевної" розмови організаторів страйку взяли й звільнили. Щоб не "каламутили воду". "От і все. Коротка розмова. Спробував качати права в "народній республіці" — пішов геть, на вулицю. Тут тобі не Україна. Це там можна страйкувати", - зазначив журналіст.

У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...