"Здала всіх": У мережі опублікували рідкісний запис розмови з вербувальницею на київський "антимайдан" (відео)

До сьогоднішнього дня жоден з організаторів так званих антимайданів не взятий під варту і не засуджений, незважаючи на те, що багато з них спокійно собі живуть на неокупованій території України.

Антимайдан під час Революції Гідності фінансувала Партія регіонів. Фото: facebook

"Случайно нашел запись своего разговора с вербовщицей на киевский антимайдан. Запись сделана в Луганске, в январе 2014-го. До первых смертей. В диалоге я играл роль "неопределившегося луганчанина" - троллил, проще говоря." Про це пише у своєму Facebook журналіст Сергій Іванов, інформують Патріоти України.

Вербовщица прямо говорит, что поездку организовывает луганская областная организация ПР, которой руководил Ефремов, в лидерах числились глава ОГА Пристюк, председатель облсовета Голенко, Тихонов, Мирошник и прочие говноеды, которые сегодня служат русскому миру.

Никто и з них до сих не взят под стражу и не осужден, несмотря на то, что многие организаторы этих туров, фрахтовавшие поезда для титушек, спокойно себе живут на неоккупированной территории Украины. And justice for all? Не знаю, не слышал. А вы что скажете, шокиноки?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Досить сприймати цю ситуацію емоційно": Генерал спрогнозував, на скільки ЗСУ вистачить допомоги від США

неділя, 5 травень 2024, 18:40

Допомоги від Сполучених Штатів Америки вистачить лише для того, щоб стабілізувати ситуацію на фронті. Цих засобів недостатньо, щоб ЗСУ опинилися на піку своїх можливостей. Про це заявив ексзаступник начальника Генерального штабу ЗСУ, генерал-лейтенант ...

Зведення на фронті станом на 4 травня 2024 року - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 18:01

▶️ Біломосковський Сіверський та Білгородський відтинки — тривають обстріли нашого прикордоння.