Маленьке Межигір'я в центрі столиці: Колишній київський штаб "Партії регіонів" стане кінотеатром

Передбачається що, оновлений кінотеатр "Зоряний" стане частиною майбутнього однойменного Центру кіномистецтва.

Кінотеатр "Зоряний" у Києві. Фото: соцмережі.

У наступному році в Києві буде відновлено роботу кінотеатру Зоряний, в якому раніше знаходився штаб Партії регіонів. Про це повідомляє прес-служба Печерської райдержадміністрації, передають Патріоти України.

Зазначається, що після реконструкції в кінотеатрі буде 4 сучасних кінозали. Також біля нього буде перероблено суспільний простір і відновлено роботу фонтану.
Передбачається що, оновлений Зоряний стане частиною майбутнього однойменного Центру кіномистецтва. Найближчим часом новий проект буде представлений широкій громадськості.

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...