"Здесь будет "ДНР" от моря до моря": Відомий журналіст показав тенденції "розвитку" сучасної РФ

Якщо в РФ не відбудуться зміни, країна може поступово перетворитися на Сомалі, де на вулицях буде більш-менш безпечно тільки в світлий час доби.​

Хіба не так виглядають "герої" для більшості росіян зараз? Ілюстрація: ЖЖ.

У Росії значно зріс рівень бандитизму, і країна поступово рухається до повного беззаконня. Про це в інтерв'ю радіостанції "Ехо Москви" повідомив російський журналіст Аркадій Бабченко, передають Патріоти України.

Він нагадав, що ще в 2014 році попереджав про виникнення такої ситуації. "Я говорил: здесь будет бандитская республика, здесь будет "ДНР" от моря до моря, даже если не касаться политики. Потому что когда начинаются такие вещи, закон, правопорядок глушится сразу. Смотрите, вот в Питере инкассаторские машины расстреливают уже среди бела дня, поджигают – они горят на перекрестках. Всё, закона не существует. Он пока еще есть в каких-то рамках, но он будет нивелироваться все больше и больше. Правоохранительные органы будут нивелироваться все больше и больше", - заявив Бабченко.

Журналіст також зазначив, якщо в РФ не відбудуться зміни, країна може поступово перетворитися на Сомалі, де на вулицях буде більш-менш безпечно тільки в світлий час доби. "Вот всё идет к этому. И по бытовым причинам будет все то же самое. У нас сейчас бандитизм возрос просто кратно. У нас началось то, чего не было даже в 90-е. У нас "Сбербанк" грабят каждый божий день, вы посмотрите", - вважає він.

Бабченко зазначив, що до такої ситуації привело бажання бандитських угруповань дорватися до влади, збагатитися і панувати. "Отправление государственных надобностей, государственных институтов типа безопасности и правопорядка, оно было вторичным. Но сейчас и этого не будет, и это будет становиться все хуже и хуже", - додав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...