"Здохне і цей": Слава Рабинович пророкує смерть путінської Росії

Блогер пише, що вже зараз можна спрогнозувати, як Америка долатиме вплив Путіна - в минулому столітті США це вже робили.

В Росії пророкують смерть режиму Путіна. Фото: ЖЖ.Російський блогер і фінансист Слава Рабинович впевнений, що путінська Росія неодмінно розвалитися. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

"Неможливо точно спрогнозувати, як і коли саме розвалиться путінська Росія. Але вона точно розвалиться, як розвалився СРСР", - написав він.

Блогер також зазначив, що можна спрогнозувати, як Америка зможе подолати вплив Путіна.

"Зате можна точно спрогнозувати, яким чином США подолають путінський вплив. З 20-х по 50-ті Америка була наповнена шпигунами, агентами впливу, членами компартії і всієї іншої небезпечної та токсичної шушвалі кремлівського походження. І весь цей кремлівський гній був вичищений з Америки. А СРСР здох. Вичистять і це. Здохне і цей", - підсумував Рабінович.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Роман "С*ки і рука гімназиста": Блогер Чепинога дотепно розповів, як Кокотюха писав радіодиктант за текстом Забужко

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 21:57

Сьогодні, 25 жовтня, об 11:00 всі охочі змогли написати Радіодиктант національної єдності, який цьогоріч склала письменниця Оксана Забужко, нагадують Патріоти України. З цього приводу блогер Віталій Чепинога придумав анекдот про те, як писатиме диктант...

Довелося брати кредит: У співачки-зрадниці Повалій виникли проблеми з грошима

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 21:45

В минулому відома українська співачка, а зараз зрадниця, яка підтримала війну в Україні та переїхала в РФ, Таїсія Повалій постала перед фінансовими труднощами в країні-агресорці. Виявилося, що артистці навіть довелося взяти кредит задля великої покупки...