Жахлива аварія у Києві забрала життя трьох людей (моторошні фото, 12+)

І знову має місце перевищення швидкості.

Фото: facebook.com

Патріоти України з сумом повідомляють, що вранці 13 травня у Києві знов трапилась дуже страшна аварія, яка забрала життя одразу трьох чоловік. Жахлива ДТП сталась у Деснянському районі столиці.

Водій Кіа на величезній швидкості не впорався з керуванням і машину боком занесло на зустрічну і вона врізалась в Citroën. Водій та пасажир Kia загинули на місці. Водій Citroën в критичному стані зараз у реанімації, пасажирка цього авто теж не вижила.

Аби витягнути понівечені тіла з автомобілів, рятувальники використали гідравлічний спецінструмент.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як радянська влада влаштувала першотравневий мітинг, приховуючи катастрофу на ЧАЕС: Шокуючі подробиці

неділя, 28 квітень 2024, 17:00

Офіційна інформація про те, що на ЧАЕС сталася аварія з’явилася лише ввечері 28 квітня та обмежилась 15-секундним повідомленням, в якому йшлося про пошкодження атомного реактора та про те, що вживаються всі необхідні заходи. Попередження про небезпеку ...

Зараз окупанти дуже активно атакують нашу будівельну техніку - військовий експерт

неділя, 28 квітень 2024, 16:41

Військовий експерт у галузі зв’язку, РЕР та РЕБ Сергій Бескрестнов із позивним Флеш в інтерв'ю Radio NV розповів, що окупанти зараз атакують українську будівельну техніку, передають Патріоти України. «Зараз рашисти дуже активно атакують нашу будівельну...