Жахлива пожежа у Пакистані забрала життя понад ста людей (фото, відео)

Щонайменше 140 людей згоріли живцем і десятки отримали травми в результаті загоряння і вибуху нафтовозів поблизу Бахавалпура в провінції Панджаб в Пакистані.

Фото: Al JazeeraЗа даними рятувальних служб, вибух стався в неділю вранці, коли велика кількість людей прийшло зібрати бензин з танкера, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Місцеві джерела повідомили виданню, що більшість жертв були жителями сусідніх районів, збирали паливо з нафтового танкера, який перекинувся після відколу від національної автомагістралі в Ахмеда Пур Шаркія.

Поранені були доставлені в лікарню Бахавалпура і інші медичні установи.

«Кількість жертв, як очікується, зросте, оскільки багато хто з постраждалих перебувають у критичному стані», - повідомляє Al Jazeera.

Вогонь також знищив велику кількість мотоциклів і транспортних засобів.

Кореспондент видання повідомляє, що танкер перекинувся, і «велика кількість людей кинулася на місце події і почала збирати паливо», яке вилилося з бензовоза.

«Раптом цю територію охопило полум'я, і більшість людей потрапили в це полум'я. Швидше за все, більшість з них вже несли паливо, тому у них не було шансів», - повідомив кореспондент.

Він додав, що більшість тіл спалено до невпізнання, і що найближча лікарня не має опікового відділення.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Гуманизм привел к массовой бойне": Пропагандист Кремля пожалкував, що по Донбасу не вдарили ядерною зброєю

четвер, 25 квітень 2024, 19:42

Російський пропагандист вважає, що давно треба було завдати ядерного удару по Україні. Мовляв, тоді б "усього цього не було". Про це пише журналіст Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. Йдеться про Z-блогера Владислава ...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно