"Жлобство, воинствующее невежество, гомерическая пошлость объединяют Трампа с Путиным и российской "элитой", - Ейдман

Жлобську сутність Трампа видають не тільки політичні, але й естетичні уподобання

Фото: inosmi.ru

Підтримка кандидатури Трампа мільйонами американців свідчить, що путінський режим не самотній. Він тільки частина настання світової жлобства, яке намагається зараз взяти реванш у культури в усьому світі. Про це пише соціолог Ігор Ейдман, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук".


"Грядущий Хам" 2.0

В Штатах продолжается мегаскандал по поводу сексистских высказываний Трампа в стиле: я звезда - мне любая даст. Неужели раньше было непонятно, Трамп - жлоб, агрессивный дорвавшийся до денег и власти над людьми мещанин, с примитивным кругозором и страстями жуликоватого лавочника из 19 века.

Жлобскую сущность Трампа выдают не только политические, но и эстетические пристрастия. Достаточно посмотреть на интерьеры его дома, напоминающие жилище цыганского барона-наркоторговца или нового русского с Рублевки.

Жлобство, воинствующее невежество, гомерическая пошлость объединяют Трампа с Путиным и российской "элитой". У них общая эстетика торжествующего, самозабвенного хамства. Вспомните хотя бы путинские шуточки: десять женщин изнасиловал - мы все ему завидуем!, обрежем так, чтобы у вас вообще ничего не выросло! и т.д.

Поддержка кандидатуры Трампа миллионами американцев, свидетельствует, что путинский режим не одинок. Он только часть наступления мирового жлобства, которое пытается сейчас взять реванш у культуры во всем мире", - пише Ейдман.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як у Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...