Жодного майбутнього у "молодих республік" немає, Росія потихеньку відчіплює цей вагончик від себе, - російський публіцист (відео)

На думку блогера, на міжнародному рівні Донбас взагалі перестають розглядати в якості окремого суб'єкта і вважають це українською внутрішньою проблемою.

Рішення Всесвітньої продовольчої програми ООН припинити гуманітарну допомогу жителям окупованих територій сходу України говорить про те, що Донбас більше не розглядають "як суб'єкт для якихось дій". Таку думку Обозревателю висловив російський публіцист, блогер та аналітик Володимир Голишев, зазначають Патріоти України.

"Це символічний жест, який показує, що Донбас як такий ніхто навіть побічно не розглядає як суб'єкт для певних дій", - переконаний він.

"На міжнародному рівні Донбас взагалі перестають розглядати в якості окремого суб'єкта і вважають це українською внутрішньою проблемою. І всі питання, що стосуються Донбасу, в тому числі і гуманітарні, будуть вирішуватися через Україну. Одночасно, схоже, Росія потихеньку відчіпляє цей вагончик від себе", - додав публіцист.

"Ніякого Донбасу більше немає, мова йде про врегулювання цих проблемних територій України. Вони повинні бути врегульовані, і дуже швидко", - констатував він.

"Ніякого майбутнього у "молодих республік" немає, а далі можна говорити тільки про терміни і про швидкість, з якою вони будуть реінтегровані. Можливо, ще трохи про умови, на яких вони будуть реінтегровані. Але я не думаю, що це дуже дискусійне питання", - зауважив Голишев.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В нагороду отримав грамоту: Одеський ексдепутат передав російській ФСО свою колекцію раритетних авто (фото)

середа, 24 квітень 2024, 22:02

Колишній депутат Одеської міської ради передав колекцію раритетних автомобілів на так звану виставку для федеральної служби охорони в столиці країни-агресора Москві, йому оголосили про підозру у пособництві ворогу. Про це повідомила Одеська обласна про...

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20