Жодного "російського народу" не існує, - Олещук

Група господарів, охоронців та наймитів не може називати себе "народом".

Росіяни та господар. Фото: rodkom.org.ua.

"Коли у нас знову повертаються до питання про "дружбу" із російським народом, то якось поволі забувають про те, що неможливо "дружити" з тим, кого немає", - написав Петро Олещук на своїй сторінці у "Фейсбук", передають Патріоти України.

Жодного "російського народу" не існує. Є невелика група тих, кому все належить, є їх особисті наймити та охоронці, і є всі інші, які перебувають у феодальній залежності від перших. Їх думка не цікава нікому. Навіть і їм самим.

Навіть якби думка про дружбу із рабами не була така огидна сама по собі, її, цієї дружби, бути не може. Бо раб буде "дружити" лише у межах, що визначені господарем. Сьогодні господар наказав дружити - буде дружити. А завтра знову дістане свій улюблений лайномет, коли господар накаже.

До речі, у нас таких теж не так і мало. І вони, вітчизняні кріпаки, собі спокійно "товарищують" із російськими колегами. Дивляться одні і ті самі новорічні шоу. Для них у Москві виступають різні кролики-повалії. У них все чудово. Але окрім них ще є і основа нової української нації. І вона існує, мислить і діє. Цим і живемо.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Васал їде до сюзерена випрошувати додаткову допомогу": Дипломат Чалий - про візит Путіна до Китаю

четвер, 25 квітень 2024, 23:17

Валерій Чалий, дипломат, надзвичайний і повноважний посол України у США, вважає, що Путін збирається до Пекіну не тільки, щоб нарешті хоч кудись поїхати, де б його не арештували, а й буде випрошувати додаткову допомогу, передають Патріоти України. "Пут...

Сікорський спрогнозував наслідки атаки Росії на країни НАТО

четвер, 25 квітень 2024, 22:55

Якщо Російська Федерація нападе на будь-яку країну НАТО, то неминуче зазнає поразки. Не Захід має боятися прямого зіткнення із РФ, а навпаки. Відповідні заяви пролунали у виступі міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського перед Сеймом 25 к...