Журналіст висміяв ідею про новий герб Росії

Він розповів про пропозиції "запровадити загальну православну освіту в Росії, змінити герб і гімн".

"Байкер Путіна", що пропонує змінити герб. Фото: "Обозреватель"

Ситуація, коли ніхто не знає, чого хоче "головний начальник країни", створює простір для "ідіотизму всіляких активістів"; пропозиції "байкера Путіна" про зміну російського герба і гімну - зайвий доказ цього факту. Таку думку "Обозревателю" висловив військовий експерт, заступник головного редактора інтернет-видання "Щоденний журнал" Олександр Гольц, повідомляють Патріоти України.

"Как я понимаю, в этом заключается особенность нынешней ситуации в России. Власть, как мафиозный лидер в романе Пьюзо "Крестный отец", не говорит ни да, ни нет, а говорит: "Ну, попробуйте". Это создает гигантское пространство для идиотизма всевозможных активистов. И поскольку никто точно не понимает, чего хочет главный начальник страны, появляется гигантское пространство для демонстрации того, что эти люди считают проявлением верноподданичества", - каже експерт.

Як приклад, він розповів про пропозиції "запровадити загальну православну освіту в Росії, змінити герб і гімн". За оцінками Гольця, "в цих умовах всілякі фріки можуть говорити все, що вони хочуть. І що найсмішніше - не виключено, що ці ідеї можуть бути підтримані".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Криваві рублі не принесли вбивці щастя: Громадянин Туркменістану, який хвалився катуваннями українців, поплатився на батьківщині

неділя, 19 травень 2024, 4:15

Громадянин Туркменістану Сергій Григорян воював проти України на боці Росії з осені 2022 по літо 2023 року. За цей час заробив на однокімнатну квартиру, яку на надіслані злочинцем гроші придбала у Турменбаші його мати. Проте радіти новому житлу окупант...

"Заробив грошенят" на красиве життя в Камеруні: Темношкірий найманець армії РФ у відчаї відбивався палкою від українського дрона (відео)

неділя, 19 травень 2024, 1:45

Росія залучає найманців із африканських країн до війни в Україні. Так, оператори дронів вистежили такого темношкірого солдата армії Росії. . У соцмережах поширюється прижиттєвий відеозапис із найманцем, що подався на криваві заробітки до "втарой арміі...