Зі святами вас, окупанти: Боєць розповів про "непитущих укро-американців", які знищили російську ДРГ

"Нация доброе утро, празднуйте спокойно, мы держим для Вас небо!!!" - написав Ігор Грег.

Ілюстрація:zbroya.info

Боєць одного з добровольчих батальйонів, які воюють в зоні АТО Ігор Грег розповів, що в ніч на понеділок, 2 травня, бійці українського спецназу не дали ДРГ противника прорватися в тил сил АТО. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

"Так вот, идёт себе группа, человек 12, микс так сказать, тут тебе и местные обдроченцы и заблудшие ихтамнеты, ихтамнетам, конечно, более сцыкотно, они не под наркотой, как новообсосы, да и наслышаны сколько отпускников полегло от рук "бендеровцев".

Вот они торчков и спрашивают, а это точно хорошая идея - идти такой бандой в нагляк на укропский опорник, а трамадольщики отвечают, не сцыте в компот руцкие братья, у укропов пасха и они празднуют сегодня, так что сделаем их как котят.

Только вот не знали орки, что за ними наблюдали 3 первых и 3 вторых номера непьющих укро-амереканца, и пасха в Америке была больше месяца назад........но многие из них этого уже никогда и не узнают. Нация доброе утро, празднуйте спокойно, мы держим для Вас небо!!!"- розповів Ігор Грег.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...