Підпал і димова завіса: На Донбасі активізувалися ворожі диверсанти (відео)

Хліб на Донбасі зібрали і трава посохла, тож тепер ворог цілеспрямовано підпалює її, стріляючи запалювальними боєприпасами.

Фото:скрін відеоНа Донбасі чергове загострення – проросійські бойовики повернули на лінію зіткнення заборонену мінськими домовленостями зброю, а в ОБСЄ фіксують збільшення кількості обстрілів. Окрім того, активізувалися диверсанти, передають Патріоти України.

У серпні традиційно сохне трава – ворог її підпалює, а димову завісу використовує як прикриття. Якщо дим густий і піднімається високо, у ньому можна заховати навіть техніку. Хліб на Донбасі зібрали і трава посохла, тож тепер ворог цілеспрямовано підпалює її, стріляючи запалювальними боєприпасами.

"Нічого не змінюється в тактиці противника. Кожної осені, кожного кінця літа, коли суха трава добре горить, ворог підпалює її, щоб знищувати наших хлопців, які кидаються на гасіння пожеж," – пояснив прес-офіцер бригади ЗСУ Олег Сидоренко.

За пеленою густого диму до позиції Об'єднаних Сил полюбляють підкрадатись диверсійно-розвідувальні групи ворога. Проте, система спостереження у бійців ЗСУ відпрацьована до деталей і готова для зустрічі незваних гостей.

Ворог почав активно стягувати техніку до лінії фронту, пересування "броні" чутно з позицій українських військових. Скоріш за все, вважають наші бійці, російсько-терористичні війська готуються до провокацій на День Незалежності.

Джерело: 24 канал

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...