З'ясована ще одна причина надшвидкого розповсюдження пожежі у Лондонському хмарочосі

Облицювання у вигляді трикутника, яке було прикріплене до бетонних колон, могло створити вакуум.

Пожежа у ЛондоніШвидкому поширенню вогню під час пожежі в житловій висотці Grenfell Tower у Лондоні, внаслідок якої загинули 79 осіб, сприяв незвичайний дизайн будівлі, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Зазначається, що облицювання у вигляді трикутника, яка було прикріплене до бетонних колон, могло створити вакуум. "Трикутна форма облицювання створила вакуум, і полум'я швидко піднімалося. Чим більший проміжок, тим сильніше він працює як димова труба", - сказало джерело.

Раніше повідомлялося, що пожежа в згорілій житлової вежі в Лондоні почалася через холодильник, а поширенню вогню сприяли також погана ізоляція і облицювання будівлі, що не відповідає вимогам безпеки.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 23 квітня: Вранці потрібно виглянути у вікно і запам'ятати, кого першим побачили на вулиці

вівторок, 23 квітень 2024, 7:05

Християни східного обряду відзначають церковне свято 23 квітня на честь мученика Терентія, який відмовився принести жертву язичницьким богам навіть під загрозою тортур. Цей день зазвичай приносить тепло і ясну погоду. За повір'ями, сонце в цю дату вип...

Бійці ССО показали, як HIMARS знищив російську САУ "Гіацинт" (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 6:15

Росіяни встигли зробити лиш кілька пострілів з цієї гармати, перед тим, як українці ліквідували ворожу САУ. Українські захисники виявили ворожу гармату Гіацинт на окупованій частині півдня країни та завдали по ній удару з комплексу HIMARS. Про це повід...