"ЗЭК в роли спасителя": Відомий український письменник поділився несподіваною версією втечі Януковича (відео)

Шахрай Михайло Шекета телефонував високопосадовцям, відрекомендовуючись одним із заступників Адміністрації Президента України.

Юрій Винничук. Фото: vsiknygy.net.ua.

Відомий український письменник поділився історією про шахрая Михайла Шекета, який нібито насправді влаштував Євромайдан, що призвів до втечі екс-президента Віктора Януковича. "Феноменальна історія. Гідна кіно. Зек в ролі рятівника людства", - написав Юрій Винничук у своєму Facebook, розмістивши посилання на аудіозапис з розповіддю чоловіка, передають Патріоти України.

Шекета на запису розповідає, зокрема, що на Майдані до оточених бійців "Правого сектора" повинна була бути застосована операція на знищення "Бумеранг", і тільки завдяки тому, що він блискавично зорієнтувався в ситуації і зателефонував декільком високим чинам, цю операцію скасували.

Таким чином, сказав чоловік, він зупинив масове кровопролиття. Відзначимо, що ще в 2014 році Шекета розповідав ЗМІ про те, що, навіть перебуваючи в СІЗО, він зупинив кровопролиття в період Євромайдану в Хмельницькому.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Кіберфахівці ГУР вивели з ладу російські онлайн-сервіси 1С – джерело

вівторок, 7 травень 2024, 22:53

Кіберфахівці Головного управління розвідки Міноборони України 7 травня вивели з ладу російські онлайн-сервіси компанії 1С. Про це повідомило "Суспільне" з посиланням на джерела у спецслужбі, передають Патріоти України. 1С спеціалізується на розробленні...

Зверніть увагу: Путін стає дедалі більше схожим на Брежнєва (фото)

вівторок, 7 травень 2024, 22:02

Сьогодні, 7 травня, у Росії відбулася п'ята за останню чверть століття так звана церемонія інавгурації Володимира Путіна. Після церемонії у соцмережах почали активно обговорювати схожість президента Росії Володимира Путіна і Генерального секретаря ЦК К...