Зламали щелепу: З'явилися фото молодиків, які жорстоко побили чоловіка в супермаркеті Києва

Опубліковано фото двох нападників, через яких постраждав чоловік.

Двох з трьох осіб, які брали участь у побитті чоловіка в супермаркеті "Сільпо" біля станції метро "Лук'янівка" в Києві, затримали, вони дають свідчення, повідомляють Патріоти України.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив радник міністра внутрішніх справ, нардеп Антон Геращенко.

За його словами, затриманим світить кілька років за гратами, якщо суд буде суворим, або умовний термін, якщо вони покаються і стануть на шлях виправлення.

Крім того, Геращенко опублікував фото двох нападників, запевнивши, що за затриманням третього правопорушника справа не стане.




Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Наступ, який росіяни планували на травень-червень, вже розпочався, - Олексій Гетьман

субота, 20 квітень 2024, 15:31

Олексій Гетьман, майор запасу НГУ, ветеран російсько-української війни, зазначив, що не варто очікувати, що у нас є час до 1 червня, бо наступальні дії росіян вже почалися і будуть тільки підсилюватися, повідомляють Патріоти України. "Противник буде на...

"В мене таке відчуття": Наступного тижня у Кабміні очікується парад відставок "за власним бажанням" – нардеп Железняк

субота, 20 квітень 2024, 14:52

Наступний тиждень буде пленарним (23-25/04) і …кадровим. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у Telegram, передають Патріоти України. "Не так гучно, як ви того очікували, але дуже скоро ви побачите парад відставок "за власним бажанням". Т...