Злодій не пройде, коли на варті грізний малюк чихуахуа (відео)

В Техасі собака породи чихуахуа зміг відлякати злодія. Кумедний випадок потрапив на камери спостереження. Злодій втік з будинку, так нічого і не вкравши.

Кровожерливість чихуахуа не знає межСмішний епізод стався у травні, однак відомо про нього стало лише тепер. На відео видно, як зловмисник намагається потрапити у вітальню, однак гавкіт собачки на ім’я Сед змушує його втікати, з усмішкою розповідають Патріоти України посилаючись на Нескучные новости.

Після того як чоловік починає бігти, собака погнався за злодієм та захистив своїх господарів від неприємного сюрпризу. Як повідомили у місцевому відділенні поліції, вони досі шукають цього злодія-невдаху.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Читаю забавну новину, що росіяни робили спроби вбити Зеленського. Забавну в тому плані, що є Зеленський, чи його немає - є Україна. І буде, бо тіло України виглядає інакше, ніж тіло росії", - Олена Кудренко

середа, 8 травень 2024, 0:30

"Маленький президент великої Антиукраїни. Він чимчикує довгими коридорами Кремля, де на стінах висять рідкісні пейзажі. Не здивуюсь, якщо частина з них вкрадена в України", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбу...