Знайшли нову жертву: Російські спецслужби вивезли до РФ 18-річного українця і вже шиють йому "тероризм" - Бочкала

В особисті речі хлопця підкинули вибуховий пристрій та карти із зображенням центральної частини Ростова-на-Дону.

18-річного українця російські спецслужби вивезли в Росію. Фото:Fаcebook

Бойовики терористичної організації "ЛНР" незаконно вивезли 18-річного українця Артура Панова в Росію. Зараз він знаходиться в СІЗО і його звинувачують у тероризмі. Про це повідомляє журналіст Роман Бочкала в своєму Facebook, передають Патріоти України.

"На жаль, історія цього хлопця не отримала широкого розголосу. Артур продовжує гнити в СІЗО незрозуміло за що. Точніше зрозуміло. На моє прохання Артур передав через адвокатів досить докладну історію події" - пише журналіст.

За словами Артура, він був затриманий 26 листопада 2015 року на території так званої "ЛНР", в районі пропускного пункту Ізварине, коли чекав на автобус, що прямує з Луганська до Києва.

"На наступний день в штаб приїхали двоє росіян, які швидше за все мали відношення до російських спецслужб. Вони забрали мене разом з речами, посадили в машину марки Нива і ми поїхали в бік українсько-російського кордону, що мені вже не сподобалося" - поділився Артур.

Коли українця привезли в Пролетарський відділ СУ СК РФ по РВ, то звинуватили в цілому ряді злочинів екстремістської спрямованості.

"Також мені повідомили про те, що під час обшуку моїх особистих речей, у мене було знайдено вибуховий пристрій, карти із зображенням центральної частини Ростова-на-Дону. Однак я ніколи не володів цими речами і звідки вони у мене з'явилися, можу тільки припускати.

Мені вже потім призначили державного адвоката, який практично не допомагає мені з цілком зрозумілих причин"- розповів Панов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Військовий аналітик попередив, що Росія може отримати от Ірану новий вид зброї

вівторок, 16 квітень 2024, 21:52

Іран передає російським окупантам 130-міліметрові снаряди, якими військові злочинці б’ють по українським позиціям. Водночас РФ намагається це приховати. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав військово-політичний оглядач групи “Інформаційний опір...

Сидів за вбивство: У російській школі вчителі відкрили чергову "парту героя"

вівторок, 16 квітень 2024, 21:42

У російській школі в Бєлгородській області відкрили «парту героя» на честь вбитого на війні окупанта Ігоря Маслова. Він раніше був засуджений за жорстоке вбивство. Про це повідомляє телеграм-канал NEXTA Live, передають Патріоти України. У 2020 році Іго...