Золото партії: Британські підводники знайшли на затонулому кораблі чотири тонни коштовного металу на $100 000 000

​Ящик з золотом виявили біля берегів Ісландії на німецькому вантажному кораблі часів Другої світової війни, що міг належати нацистам.

Вартість знахідки може скласти до ста мільйонів доларів, передають Патріоти України з посиланням на видання Daily Mail.

За інформацією видання, члени британської компанії Advanced Marine Services знайшли на кораблі SS Minden чотири тонни золота, яке імовірно було взято з південноамериканських банків. Повідомляється, що корабель прямував до Німеччини з Бразилії і затонув приблизно у 190 кілометрах від берегів Ісландії у вересні 1939 року.

Зазначається, що Адольф Гітлер наказав капітану корабля затопити його, коли судно було помічено флотом Великобританії, щоб британцям не дістався вантаж, що перевозиться.

Морська служба звернулася до ісландського уряду з проханням зробити отвір у кораблі для вилучення ящика. Як зазначає видання Sun, служба хоче вивезти золото у Британію.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд ситуації в зоні бойових дій станом на 3 травня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:05

Ще один випуск огляду ситуації в зоні бойових дій. Також приділив наприкінці увагу питанню формування групи військ "Північ" та її загрози Харкову. Особливо хочу звернути вашу увагу на те, що завтра хочу записати відео у форматі відповідей на ваші пит...

Офіс президента відмовив 12-і бригаді «Азов» та її командиру Денису Прокопенко у створенні петиції щодо розблокування допомоги від США для «Азову» - Бутусов

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:52

Петицію про розблокування надання зброї та допомоги 12-ій бригаді спеціального призначення «Азов» з боку США відхилено. . Джерело