Зона АТО: Штаб доповів про події на Донбасі, є гарні новини

Сьогодні, 8 березня, бойовики порушили "режим тиші" 29 разів.

Сьогодні, 8 березня бойовики порушили "режим тиші" 29 разів. Фото dnepr.infoЖоден український військовослужбовець не постраждав. Про це йдеться в повідомленні на сторінці прес-центру штабу АТО в Facebook, інформують Патріоти України.

У Маріупольському напрямку бойовики відкрили вогонь з гранатометів по позиціях сил АТО в районі населених пунктів Водяне і Гнутове. В районі Широкіного терористи використовували БМП.

На Донецькому напрямку бойовики з мінометів різних калібрів обстрілювали Авдіївку, Луганське та Майорськ.

З гранатометів і великокаліберних кулеметів – Новолуганське, Новгородське, Троїцьке, Зайцеве.Новоолександрівка та Троїцьке в Луганському напрямку піддалися обстрілу з 120-міліметрових мінометів. Ще цілий ряд населених пунктів бойовики обстрілювали зі стрілецької зброї та кулеметів.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача - Бутусов

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:38

Ситуація на фронті гостро критична, і усім очевидно, що основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача. Ми вміємо створювати інноваційні рішення на полі бою, ал...