Зрада, чи халатність? Командуючий АТО генерал Бесараб зробив крок на підрив боєздатності українських підрозділів на передовій - волонтер

Активіст Роман Донік повідомив, що командувач АТО генерал-лейтенант Сергій Бесараб заблокував українським військовим можливість пристрілки зброї на тимчасових полігонах.

Пристрілка зброї, особливо кулеметів, в зоні АТО повністю заблокована за наказом командувача АТО генерал-лейтенанта Сергія Бесараба. Про це у своєму Facebook повідомив Роман Донік - харківський волонтер, який надає допомогу щодо забезпечення сил АТО, передають Патріоти України.

За словами волонтера, згідно нових вказівок командування, вивозити із зони АТО зброю для переобладнання і модернізації заборонено. Також заборонено стріляти на тимчасових полігонах в умовній близькості від лінії зіткнення (3-10 км), "тому що нібито можна бути звинуваченими у відкритті вогню і провокації". Проводити стрільби на полігонах в тилу зони АТО теж не можна.

"Це все заборонено розпорядженням командувача АТО генерала Бесараба. Я розумію, що генералітет старої школи в основному у нас надто відірваний від реальності. Але, виявляється, відірваний сильніше, ніж я думав. Судячи з усього, генерал не знає, що на полігонах не просто патрони відстрілюють в лінію горизонту і по пляшечка під коньячок шумлять, а в першу чергу пристрілюють зброю. Що без пристрілки це просто залізні палиці. Навіть якщо вони в руках снайперів-спецназівців ", - зазначив волонтер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обстріли. Влада. Безпека

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Влада виявилася неготовою до нинішніх інтенсивних обстрілів. Гроші було освоєно не для ефективного забезпечення оборони. Наближається криза. Новий обстріл. І кожного разу – інший малюнок атаки. Одна мета: знищити Україну. І збудувати світ, де людожери ...

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....