"Зрада усіх кримських татар та українців, які вірять в свою країну": Панфілов дав оцінку скандальній заяві Савченко про Крим

Експерт звернув увагу на два аспекти: тривале перебування льотчиці в полоні, а також її непрофесіоналізм як політика.
Надія Савченко. Фото: РБК.

Пропозиція народного депутата України Надії Савченко про здачу анексованого Криму в обмін на звільнення Донбасу фактично означає зраду кримських татар, громадян України, які проживають на окупованому півострові, а також всієї України. Таку думку "Обозревателю" висловив професор Тбіліського Державного університету Іллі Олег Панфілов, передають Патріоти України.

Коментуючи пропозицію Савченко, він зауважив: "Мне это не понятно. Есть Конституция Украины, есть Устав ООН. И, мягко говоря, это не слова представителя власти, каким является депутат Верховной Рады". "Мотивы могут быть очень красивыми, но цель довольно странная: предать крымских татар, предать украинцев, которые живут в Крыму и вообще предать всю Украину", - додав він.

Експерт звернув увагу на два аспекти: тривале перебування льотчиці в полоні, а також її непрофесіоналізм як політика. В контексті першого він зауважив: "Ее высказывания и поведение я бы назвал "синдромом Бабицкого". Я не знаю, каким способом ее обрабатывали и почему так происходит", "у меня нет доказательств того, что Савченко – российский агент, но впечатление довольно странное".

У контексті другого Панфілов констатував: "Есть одна особенность, которая связана с деятельностью Савченко последних месяцев. Это непрофессионализм Верховной Рады. Мне кажется, там находятся люди, которые занимаются тем, чем они никогда не занимались. К примеру, в Верховной Раде более десяти журналистов. Но я не слышал о том, чтобы они хотели каким-то образом усовершенствовать украинскую журналистику".

"Савченко использует те же способы: не имея познаний в политологии, в политике, в экономике она пытается этим заниматься, и получается у нее таким образом. Ну не дело Савченко заниматься компромиссами. Этим должны заниматься профессионалы - с одной стороны, военные, с другой стороны – политики", - підкреслив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 23:01

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...