"Зради" не буде: "Всім, хто кричав, що Європа нас "зливає", - Борислав Береза

Не дивлячись на економічні втрати, Європа зберігатиме всі санкції проти РФ до повного звільнення українських територій.

Борислав Береза. Фото: Обозреватель.

Підсумки дня в ПАРЄ. Відповідно до двох найважливіших резолюцій ПАРЄ прийняті рішення. Про це пише народний депутат України Борислав Береза, передають Патріоти України і цитують:

"1. Теперь официально изменено отношение к тому, что происходит на Донбассе. Вместо "конфликт в Украине" теперь "Российская агрессия в Украине".

2. Осуждены незаконные выборы в Крыму.

3. Осужден незаконный запрет Меджлиса.

4. Парламентская ассамблея Совета Европы считает невозможным проведение выборов на Донбассе, несмотря на требования Минских договоренностей.

И главное!!! Продолжение ВСЕХ санкций против России, не взирая на экономические потери, до полного восстановления территориальной целостности Украины.

Все, кто кричал о том, что Европа "сливает" Украину, получили более чем внятный ответ от наших европейских коллег. И спасибо всей украинской делегации без слаженной работы, которой не удалось бы достигнуть такого результата".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ймовірність і повернення Криму, і кордонів 1991 не нульова, але, як кажуть про деякі ймовірності, близька до нуля, - Ян Валетов

середа, 24 квітень 2024, 0:30

"Позбавлення від будь-яких ілюзій - запорука нормального майбутнього для країни та психічного здоров'я її громадян. Тому стратегія завищених очікувань, як на мене, надзвичайно шкодить суспільству і ще не раз позначиться в майбутньому", - пише українськ...

"Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - Сергій Фурса

середа, 24 квітень 2024, 0:15

"І трошки про репресії на мінімалках проти тих, хто за кордоном. Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує: