Зразкова соціофобія: Іспанка 28 років прикидалась сліпою, щоб не вітатися з людьми

Не виключено, що ця ідея припаде до душі нашим співвітчизникам.

Удавана сліпота. Фото з Мережі28 років тому Кармен Хіменес з Мадрида, Іспанія, стала повністю сліпою через серйозні травми очей. Принаймні, саме цю історію вона розповідала всім, включаючи свого чоловіка і свою власну сім'ю. Вона пояснювала це тим, що в один момент їй набридло говорити «привіт» людям, яких насправді вона не хотіла вітати, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

57-річна жінка нещодавно зізналася, що вона завжди прекрасно бачила, і це змусило її сім'ю відчути повний шок. Хоча, як вони кажуть, вони завжди підозрювали, що її «сліпота», якось пов'язана з її психічним станом. Її чоловік розповів репортерам, що його завжди дивував її прекрасний макіяж, і що він іноді помічав, як вона намагається поглянути на телевізор з-за кута кімнати. І все ж він ніколи не допускав, що його дружина прикидається, що вона сліпа.

Але що може змусити жінку вчитись сліпою майже 30 років? Як пояснює Кармен, вона зробила це, щоб не вітати і не розмовляти з людьми, яких вона і справді не любить.

«Я втомився зустрічатися з людьми на вулиці і вітатися з ними, я ніколи не була дуже соціальною людиною, і, прикидаючись сліпою, я змогла уникнути багатьох соціальних обов'язків», — розповіла вона, пише Hay Noticia.

Крім необхідності пояснювати своїй родині, чому вона так довго брехала їм, Кармен Хіменес також зіткнулася з юридичними проблемами, тому що, зареєструвавшись як сліпа, вона отримувала Спеціальну фінансову допомогу від держави. Новина про те, що «Жінка-Паніковський» прозріла стала вірусною на новинних сайтах в Латинській Америці і Європі, але насправді багато хто думають, що це фейк.

Дійсно, важко припустити, що хтось може так довго приховувати сліпоту, і ніхто цього не помітив. Крім того, хіба урядові служби не перевіряють людей, перш ніж пропонувати їм фінансову допомогу? Також немає реальних доказів того, що Кармен Хіменес фактично існує, тільки стаття з Hay Noticia, яка пізніше була підхоплена іншими новинними каналами. З іншого боку реальне життя може підкинути іноді таке, що ні один журналіст ніколи би не придумав...

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗСУ вдалося вибити противника з двох позицій на Бахмутському напрямку, - комбат 92-ї омбр

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:15

Командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої механізованої бригади Юрій Федоренко заявив, що у Часовому Яру противника немає, місто повністю контролюється Силами оборони України, передають Патріоти України. "Бойо...

Окупанти хотіли вкрасти українську міну, але щось пішло не так (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:44

Українські захисники з тактичної групи «Адам» влаштували пастку для надмірно цікавих російських загарбників. Відповідним відео поділився у себе у Telegram-каналі журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. Скориставшись непереборною тягою окупа...