Зроблено в Україні: Касьянов показав випробування мультикоптера з протитанковим ракетним комплексом (відео)

Безпілотник сконструювали в ОКБ "Матриця технологій", наголосив волонтер.

Скрін відео

В Україні провели випробувальні польоти важкого мультикоптера "Командор" з комбінованою руховою установкою, збройним протитанковим ракетним комплексом (муляж). Про це у своєму Facebook повідомив волонтер Юрій Касьянов, інформують Патріоти України.

"Час польоту - 1 година. Дальність по колу - до 60 км. Зроблено в ОКБ "Матриця технологій" - Matrix-UAV. Зроблено в Україні", - написав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...