"Зустріч у той день мала закінчитися погано": Астролог вказав на фатальні помилки Вороненкова

Якби екс-депутат Держдуми обрав для еміграції іншу країну, то він також міг би залишитися живим.

Денис Вороненков міг би залишитися живим? Фото: Новости Mail.Ru.

Екс-депутат Держдуми Росії Денис Вороненков міг би залишитися в живих, якби обрав іншу країну для політичної еміграції. Таку думку "Обозревателю" висловив астролог Влад Росс, передають Патріоти України.

"Страна Украина в его карте рождения находится в Доме смерти и катастроф. Если бы для своей политической эмиграции он избрал бы какую-то другую страну, например, Великобританию, он был бы до сих пор жив. В другой стране на него тоже могли бы быть покушения, но не с летальным исходом. Украина – не его страна", - сказав астролог.

Він також звернув увагу на те, що "в карте рождения Вороненкова есть жесткий тау-квадрат на Солнце – между Марсом и Сатурном. Марс и Сатурн – планеты малого и большого несчастия, они жесткими квадратурами подавляют его Солнце. Поэтому по жизни ему надо было опасаться огнестрельного оружия".

В день трагедії, 23 березня, "в его гороскопе Меркурий соединился с Солнцем, а Меркурий у него таким же образом связан с опасностью убийства". "Это означает, что в тот день ему нужно было опасаться за свою жизнь. Если бы в этот день он никуда не выходил, не проводил никаких встреч, он был бы жив", - заявив Росс.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Це був наш найбільший гонорар": Позитив розповів, за скільки вони з Дорофєєвою виступили на корпоративі в Коломойського

четвер, 16 травень 2024, 12:43

Найбільший гонорар український гурт "Время и Стекло" одержав за виступ на новорічному корпоративі в українського бізнесмена Ігоря Коломойського. Про це під час першого епізоду Youtube-шоу NABARI розповів ексучасник колективу, український співак Позитив...

Експерт назвав три найважливіші речі, яких Путін хоче від Сі Цзіньпіна

четвер, 16 травень 2024, 12:15

В рамках візиту до Китаю російський диктатор Володимир Путін хоче врегулювати платежі між країнами, домовитися про збільшення експорту газу та нафти і залучити китайські інвестиції. Про це в коментарі «Радіо Свобода» розповів китаїст Олексій Чигадаєв, ...