"Зв'язок між ІДІЛ та Росією точно існує", - журналіст

Єдине, про що забувають товариші з Кремля - так це про те, що будь-яка дія завжди народжує протидію. Й підтримка чистого зла завжди повертається й неодмінно повернеться до них бумерангом.

Володимир ІДІЛович Путін? Ілюстрація: соцмережі.

"Сиджу готую текст про смертників ІДІЛ та їх фантастичну ефективність в якості зброї. І на війні в Сирії, й в плані терористичних атак у світі. Й все більше приходжу до висновку, що зв'язок між цією новою світовою лякалкою та РФ - є", - пише журналіст Богдан Буткевич на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Хоча б на рівні спецслужб, які допомагають всім бажаючим з-за порєбріка потрапити на Близький Схід. Й на рівні постійної синхронізації заяв кремляді та терористичних актів ІДІловців, й на рівні того, що російська армія за рік так і не сподобилася хоч на щось віддалено схоже на військові дії проти Ісламської держави. Й на рівні тісних зв'язків високопосадовців ІДІЛ, тобто, колишніх саддамівських генералів ще з СРСР. Й - скоріш за все - на рівні допомоги з боку РФ всім, хто хоче увергнути світ до пекла.

Єдине, про що забувають товариші з Кремля - так це про те, що будь-яка дія завжди народжує протидію. Й підтримка чистого зла завжди повертається й неодмінно повернеться до них бумерангом. Як до американців повернулася підтримка моджахедів в Афганістані.

Ті, кому кремлядь сьогодні допомагає, як наприклад в Пальмірі, де тупо залишили неушкодженим цілий арсенал зброї для ІДІЛ, включаючи засоби ППО, обов'язково повернуть цю зброю проти неї. Кароч, путіну акбар! А всіх віруючих - з Різдвом.

Невсеремось))

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...