​Звичайний фашизм: Кремль наказав затопити шахти окупованого Донбасу - ЗМІ

Керівники шахтоуправлінь, котрі розташовані на території «ЛДНР», отримали прямий наказ з Москви припинити відкачування води з шахт, які працюють під їх керівництвом. Затоплення мусить бути проведено до середини лютого.

Про це повідомляє видання CRiME з посиланням на свої джерела в розвідці ЗСУ, зазначають Патріоти України.

Так, стало відомо, керівники шахтоуправлінь отримали розпорядження терміном до середини лютого припинити викачування води із шахт. Питання затоплення шахт можливо, обговорював народний депутат Юхим Звягільський під час свого останнього візиту на шахту імені Засядька в Донецьку. Джерела повідомляють, що Звягільський не перебував на підприємстві, власником якого він є, практично більше року. Цілком можливо, що про затоплення і причини такого кроку йшла мова під час наради нардепа з вищим керівництвом підприємства. Однак точної інформації про порядок денний цього заходу поки невідомо.

Відзначається, що більшість шахт на окупованій бойовиками території і так поступово затоплювалися природним шляхом. Адже після масштабного мародерства і неконтрольованого вуглевидобутку грунтові води заповнювали порожнечі, що утворилися. Ніхто з окупантів не дбав про стан шахт, які не належали впливовим українським бізнесменам.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...