198 000 000 000 грн - і це ще не остаточно: Фірми міністра Януковича вкрали річний бюджет України - Луценко (відео)

На сьогоднішній день проаналізована діяльність лише половини пов'язаних з Олександром Клименком фірм, зазначив генпрокурор.

Юрій Луценко. Фото: скрін відео

Колишній міністр доходів і зборів Олександр Клименко і бізнесмен Сергій Курченко завдали Україні 198 млрд гривень збитків. Про це під час виступу з нагоди Дня незалежності України заявив генеральний прокурор Юрій Луценко, передають Патріоти України з посиланням на прес-службу ГПУ.

"Згідно з інформацією, яку надає спеціальна група з розслідування злочинів в складі організованої групи Януковича за епізодами діяльності Клименка і Курченка. На сьогоднішній день оцінка збитку сягає 198 мільярдів гривень", - зазначив Луценко.

При цьому він уточнив, що зараз проаналізована діяльність тільки половини фірм, пов'язаних з Клименком. "(Фірми - ред.) З тих, що були загнані на так звані майданчики Клименка, вкрали приблизно видаткову частину річного бюджету України", - підкреслив Луценко.

НБУ знову знизив облікову ставку: На що це вплине і чого чекати

четвер, 25 квітень 2024, 15:30

Національний банк України (НБУ) ухвалив рішення знизити облікову ставку з 14,5% до 13,5% річних з 26 квітня 2024 року. Таким чином, НБУ продовжив цикл зниження облікової ставки, розпочатий у липні минулого року. Про це заявив голова НБУ Андрій Пишний, ...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...