​Автогіганти зазіхнули на славу і гроші "монстрів" IT: Ford і Toyota об'єднуються проти Apple і Google

Поки капітани інтернет-бізнесу прокладають дорогу в авіа та авто бізнес, автоконцерни вирішили завдати удар у відповідь, приступивши до створення мультимедійної системи для синхронізації автомобіля зі смартфоном.

Організація, де будуть працювати над новим проектом, отримала назву SmartDeviceLink, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Автовиробники розглядають можливість підключення до технічно підкованої споживчої базі, пропонуючи безшовну інтеграцію між смартфонами і автомобілями. Однак не всі прагнуть до того, щоб з'єднатися з системами, які розробили в компаніях Apple або Google.

У свою чергу компанії Ford і Toyota створили консорціум для прискореної роботи програмного забезпечення. Організація отримала назву SmartDeviceLink, на AppLink від Ford знаходиться посилання на версію з відкритим вихідним кодом програмного забезпечення.

Першими членами консорціуму SmartDeviceLink стали PSA Group, Mazda Motor, Fuji Heavy Industries і Suzuki Motor, до некомерційної організації також долучилися постачальники Elektrobit, Luxoft, Harman, QNX і Xevo.

Компанія Toyota планує в 2018 році комерціалізувати нову інформаційно-розважальну систему з використанням SmartDeviceLink.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...